Inspirerende international sanseintegrations kongres

Hente viden om sanser i USA med Protac Legatet
oktober 5, 2017
At blive overstimuleret
oktober 8, 2017

I juni var jeg i Wien i Østrig til 3 dages inspirerende sanseintegrations kongres.
Jeg blev fyldt op af inspiration og spændende viden. Jeg var helt høj efter mødet med så mange andre ergoterapeuter der brænder for at arbejde med noget så basalt og vitalt som et menneskes sanser.
Der var mennesker fra hele kloden og det var så spændende at høre om de forskellige kulturer og arbejdsforhold. På trods af forskellene er vi så ens i vores menneskesyn, måden vi arbejder på og vores intention med det vi gør.

Det er tankevækkende hvor mange ressourcer der skal lægges i at skabe evidens – beviser for at det vi gør virker. Mange har lagt så mange og smukke kræfter i dette arbejde og jo, det virker at arbejde målrettet med et menneskes sanser.

Det er gennem sanserne at vi sanser og interagerer med livet, mærker livet indefra og udefra, vores sanser fortæller os om hele vores krop og er en basal del af vores hjerne. Hele vores tankevirksomhed bygger på at vi får beskeder fra vores sanser og kan holde et passende vågenheds- og opmærksomhedsniveau, tilpasset til det vi gør. It makes sense!


Skriv et svar